Despre ALFA EXPERT

Suntem o echipă tânăra care ne desfășurăm activitatea printr-o firmă de contabilitate și expertiză contabilă, membră a Corpului Experților Contabili și a Contabililor Autorizați din România. Oferim servicii de contabilitate, consultanță privind impozite și taxe precum și alte servicii financiar-contabile personalizate în funcție de solicitările clientilor.

Echipa noastră este formată din:
- expert contabil membru CECCAR
- consultant fiscal membru CCF
- economiști licențiați, care își continuă ascensiunea profesională

Ne place ceea ce facem și ne dorim mereu să fim cu un pas înainte. Căutăm să dezvoltăm relații sustenabile și de durată cu partenerii noștri, doar în acest mod putem înțelege prioritățile fiecăruia și implementăm soluții personalizate. Suntem la curent cu tendințele de piață și căutăm surse de inspirații în domenii conexe. Astfel integrăm cele mai inovatoare idei pentru dezvoltarea de servicii optimizate.

Dialogul constant, disciplina, seriozitatea și nu în ultimul rând profesionalismul sunt cheia succesului nostru.

 

 

Alina Corina RUS

Consultant fiscal - membru C.C.F.


Ramona Florina DAVID

Expert contabil - membru C.E.C.A.R.


  • Aliquam erat ac ipsum. Integer aliquam purus. Quisque lorem tortor fringilla sed, vestibulum id, eleifend justo vel bibendum sapien massa.
    Adina TODEA
    Point Event

De ce ALFA EXPERT CONSULTING?

Contabilitate și Expertiză contabilă

Misiunea noastă este de a fi alături de clienții noștri, iar acest lucru îl putem face cel mai bine prin cunoștințele dobândite și perfecționarea continuă. De asemenea încercăm să-i oferim clientului cea mai potrivită soluție la problemele sale, să-i asigurăm flexibilitate, promptitudine și corectitudine.

În cadrul serviciilor oferite de către societatea noastră de contabilitate se include, la cerere, implicarea noastră în formarea, organizarea și coordonarea compartimentului financiar contabil și la sediul clienților.
Acordăm asistență clientului în legătură cu operațiunile privind evidența primară, la întocmirea documentelor justificative corect, fluxul documentelor primare, etc...

Prin desfăsurarea activității noastre asigurăm:
- corectitudinea întocmirii documentelor contabile
- depunerea în termen a declarațiilor
- aflarea în timp a noutăților legislative


Și firma ta poate ajunge pe mâini bune

Misiunea ALFA EXPERT CONSULTING este de a avea cât mai mulți clienți mulțumiți, oferindu-le servicii profesionale la cel mai înalt nivel. Investim continuu în calitatea serviciilor oferite, îmbunătățind comunicare dintre noi și client.

Privacy Policy Settings