Despre ALFA EXPERT

Alina Corina Rus, fondatoarea acestei firme, a fost dintotdeauna o pasionată a cifrelor și a complexității fiscale. Încă din tinerețe, pasiunea ei pentru matematică și analiză a condus-o pe acest drum al consultanței fiscale. După terminarea studiilor și câțiva ani de experiență în mai multe firme, culminând cu pozitia de Director economic într-o mare firmă, Alina și-a dorit să facă un pas curajos ― să-și creeze propria firmă de contabilitate și consultanță fiscală, punându-și amprenta asupra modului în care se oferă servicii în această industrie.

Cu curaj și încredere, Alina a fondat Alfa Expert Consulting (A.E.C), cu un obiectiv clar în minte: să ofere servicii de consultanță fiscală de calitate superioară și să crească afacerile de la niveluri mici sau medii până la noi înălțimi. Înființarea firmei a fost un început plin de provocări, dar cu pasiunea și dedicarea sa de neclintit, Alina a depășit obstacolele și a construit o echipă de profesioniști talentați, dornici să ofere soluții fiscale personalizate și orientate către succesul clienților.

Cu abilitățile sale profunde în domeniul fiscalității, Alina a adus un nou nivel de expertiză și inovație în industrie. Consultanța fiscală nu se rezumă doar la cifre și reguli fiscale, ci implică o înțelegere profundă a afacerii și obiectivelor clientului. Astfel, ea a dezvoltat o abordare personalizată, axată pe colaborare strânsă cu clienții săi, pentru a le oferi soluții fiscale adaptate specific nevoilor și obiectivelor lor.

Logo-ul A.E.C., cu inițialele stilizate în alb și negru, reflectă simplitatea și profesionalismul pe care Alina le aduce în serviciile sale. Prin intermediul Alfa Expert Consulting, Alina și echipa sa ajută antreprenorii și companiile să navigheze prin labirintul complex al regulilor fiscale, oferindu-le liniștea și încrederea că sunt în conformitate cu legislația și că exploatează pe deplin oportunitățile fiscale.

Cu rădăcini în Oradea, un oraș care a cunoscut o dezvoltare spectaculoasă și care găzduiește oameni ambițioși și încrezători, Alina și firma sa sunt implicate în comunitatea locală și susțin dezvoltarea afacerilor locale. Ea se consideră nu doar un consultant fiscal si contabil autorizat, ci și partener de încredere, călăuzind afacerile către succesul financiar durabil și creșterea înfloritoare.

Povestea firmei Alfa Expert Consulting este una de curaj, pasiune și dedicare în a aduce valoare adăugată clienților prin consultanță fiscală de înaltă calitate. Fiecare client reprezintă o nouă oportunitate de a crea soluții personalizate și de a contribui la creșterea și succesul afacerilor. Alina continuă să-și îndrume echipa și să-și împărtășească cunoștințele, rămânând mereu în căutarea inovației și excelenței într-o lume a fiscalității în continuă schimbare.

Faceți cunoștință cu echipa Alfa Expert Consulting
De ce ALFA EXPERT CONSULTING?

Contabilitate și Expertiză contabilă

Misiunea noastă este de a fi alături de clienții noștri, iar acest lucru îl putem face cel mai bine prin cunoștințele dobândite și perfecționarea continuă. De asemenea încercăm să-i oferim clientului cea mai potrivită soluție la problemele sale, să-i asigurăm flexibilitate, promptitudine și corectitudine.

În cadrul serviciilor oferite de către societatea noastră de contabilitate se include, la cerere, implicarea noastră în formarea, organizarea și coordonarea compartimentului financiar contabil și la sediul clienților.
Acordăm asistență clientului în legătură cu operațiunile privind evidența primară, la întocmirea documentelor justificative corect, fluxul documentelor primare, etc...

Prin desfăsurarea activității noastre asigurăm:
- corectitudinea întocmirii documentelor contabile
- depunerea în termen a declarațiilor
- aflarea în timp a noutăților legislative


Și firma ta poate ajunge pe mâini bune

Misiunea ALFA EXPERT CONSULTING este de a avea cât mai mulți clienți mulțumiți, oferindu-le servicii profesionale la cel mai înalt nivel. Investim continuu în calitatea serviciilor oferite, îmbunătățind comunicare dintre noi și client.

Privacy Policy Settings